JAPEK JAPEK

Vítěz soutěže "chlebový trojboj"

Janovská rodinná pekárna JAPEK s.r.o., se dne 16.10.2014 zúčastnila oslav Světového dne chleba, anglicky „WORD DAY OF BREAD“, který každoročně vyhlašuje světová organizace řemeslných pekáren U.I.B.C., aby se v tento ten oslavila jedna ze základních lidských potravin. Zároveň jejím hlavním cílem je informovat veřejnost o současném stavu výroby, prodeje a spotřeby chleba v České republice a tím vyzdvihnout přednosti chleba z hlediska výživy. Chleby z janovské pekárny JAPEK jsou chutné díky své křupavé kůrčičce a rozplývající se střídky na jazyku, jejíž chuť se nedá ničím napodobit, jelikož všechny chleby jsou pečeny dle tradičních postupů. Zatímco naše babičky nahlížely na chléb jako boží dar a zacházely s ním úctou, pro nás již chléb zevšedněl, ale i tak si bez něj neumíme náš běžný den představit a proto se společnost JAPEK rozhodla podpořit tento svátek.

Společnost JAPEK si pro tento den připravila řadu překvapení pro své věrné zákazníky. Nejen, že si každý zákazník mohl v tento den uplatnit slevu 10% na nákup ve všech prodejnách společnosti JAPEK, ale také byla připravena 50% sleva na vybrané druhy chleba v tento den. Dalším a mnohem příjemnějším překvapením byly ochutnávky, které probíhaly na všech prodejnách společnosti JAPEK na vybrané druhy chlebů, které mezi sebou svedly tzv. „CHLEBOVÝ TROJBOJ“. V tomto trojboji se utkaly naše TOP chleby z výroby, a to:

1.) Chléb Europa, který je vyrobený dle tradiční receptury a speciálními surovinami, které se přidávají do těsta je směs cereálií a semínek (slunečnice, seznam, len, otruby, sojový, žitný, pšeniční a ječný šrot, sojová, kukuřičná, sladová a pražená žitná mouka). Obohacení chlebovým kořením zvyšuje chuť jemné střídky. Suroviny, které přidáváme do těsta výrazně zvyšují nutriční hodnotu o minerály a vitamíny.

2.) Tmavý chléb (neboli také chléb konzumní / Šumava) je klasický chléb pšenično – žitný, vyrobený za pomoci třístupňového vedení přírodního žitného kvasu a kyne v pedikových ošatkách. Po celou dobu má řízený proces kynutí a pečení. Chléb je ochucen kmínem a má tmavou střídku s lahodnou chutí a vůní.

3) Chléb Moskva je celo-žitný chléb s obsahem žita ve výši 100%. Je pečený ve speciálně upravených formách, které zaručují, že se chléb v průběhu pečení nepřilepí na stěny forem. Chléb má lahodnou chuť a vůni. Složením je vhodný i pro speciální výživu a pro zdravý životní styl.

Zákazníci mohli nejen ochutnat dle tradičních způsobů tyto chleby, ale také si určit v této soutěži svého favorita a tím sami sebe zařadit do slosování o dárkový balíček od společnosti JAPEK.

Chléb, který si získal většinu hlasů od zákazníků a tím se stal TOP JAPEK CHLÉB je chléb EUROPA.

 

 

Tímto bychom chtěli poděkovat všem účastníkům, kteří si našli čas a vyplnili malý dotazník a upřímně odpověděli jaký druh chleba z naší výroby upřednostňují. Tímto bychom chtěli vyhlásit i vítěze této slosovací soutěže jímž je Irma Linhartová z Litvínova. Vítěz získá od společnosti JAPEK balíček výrobků v hodnotě 500Kč.

Pokud Vám tentokrát výhra unikla, nebuďte smutní, jelikož společnost JAPEK na své zákazníky stále myslí a brzy přichystá další chutné a lákavé překvapení.

 

FOTO vítěze ZDE

Zpět do seznamu aktualit
Webdesign: Cyber Fox, s.r.o.